ČESTITKA

ČESTITKA

Datum objave: 24.11.2020

  • 25.12.2020 Sretan Božić!
  • 18.12.2020 VAŽNA OBAVIJEST: Privremeno je nedostupan fiksni broj za Zarazni odjel - Covid 1 za informacije o pacijentima koji su smješteni na ovom odjelu. U međuvremenu, informacije o pacijentima možete dobiti na broj tel 061/194-810.
  • 17.11.2020 Pristigla još jedna donacija zaštitne opreme za osoblje KB Bihać od DRC.
  • 16.11.2020 McCann doo i Coca Cola HBC BiH doo donirali topli krevet za prijevremeno rođene bebe na Odjelu neonatologije.
  • 08.10.2020 Još jedna donacija od EU - dva monitora za praćenje životnih funkcija


Povodom obilježavanja 25. novembra - Dana državnosti Bosne i Hercegovine, u ime uposlenika KB „Dr. Irfan Ljubijankić“ i svoje lično, svim građanima čestitku je uputio direktor, Hajrudin dr Havić

Obilježavanje ovog historijskog datuma kao dana kada je obnovljena državnost i suverenost Bosne i Hercegovine, zajedničke i nedjeljive domovine svih njenih ravnopravnih naroda i građana, trajni je podsjetnik na važnost spoznaje o vlastitoj državnosti i nužnosti njenog očuvanja.

Prema osnovnim principima ZAVNOBiH-a promocija suživota i tolerancije, poštivanje duhovnih i kulturnih različitosti, te zalaganje za istinske vrijednosti doprinos je svakoga od nas u razvijanju i daljem jačanju države. To je naš stalni zadatak i obaveza. 

U tom duhu, građanke i građani Bosne i Hercegovine čestitam Vam Dan državnosti !„ 

Kada treba zatražiti hitnu medicinsku pomoć?

Vodič za pacijente, hitna medicinska pomoć i prva pomoć.

VRH