Čestitku povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, uputio je Hajrudin dr Havić, direktor KB „Dr. Irfan Ljubijankić“

Čestitku povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, uputio je Hajrudin dr Havić, direktor KB „Dr. Irfan Ljubijankić“

Datum objave: 25.02.2021

  • 17.03.2021 RT-PCR testiranje na SARS-COV 2 virus od sada je dostupno i u Kantonalnoj bolnici „Dr Irfan Ljubijankić“, po cijeni od 90,00 KM. Rezultat testa izdaje se na bosanskom, njemačkom ili engleskom jeziku.
  • 25.02.2021 Ellen J. Germain - zamjenica šefa misije Ambasade SAD u BiH u posjeti Kantonalnoj bolnici.
  • 17.11.2020 Pristigla još jedna donacija zaštitne opreme za osoblje KB Bihać od DRC.
  • 16.11.2020 McCann doo i Coca Cola HBC BiH doo donirali topli krevet za prijevremeno rođene bebe na Odjelu neonatologije.
  • 08.10.2020 Još jedna donacija od EU - dva monitora za praćenje životnih funkcija


Povodom obilježavanja 1. marta, u ime uposlenika KB „Dr. Irfan Ljubijankić“ i svoje lično ime, Bosancima i Hercegovcima a posebno svojim sugrađanima upućujem najiskrenije čestitke.

Obilježavanje ovog historijskog datuma kao dana kada su se građani ove zemlje odlučno opredijelili za Bosnu i Hercegovinu - nezavisnu državu svih njenih građana i ravnopravnih naroda naš je dug i obaveza, ne samo prema žrtvama koje su pale u borbi za očuvanje njene suverenosti i koje nikada ne smijemo zaboraviti, već i prema budućim generacijama.

Promicanje vrijednosti zajedništva, pomirenja i povjerenja, prihvatanje  naših kulturnih i duhovnih  razlika kao trajnog  bogatstva, čvrsti su temelji za  izgradnju naprednije i prosperitetnije Bosne i Hercegovine, ali i osnova za nastavak naše  borbe za državu  u kojoj će svi građani imati jednaka prava i bolji život.”

 Hajrudin dr Havić

Kada treba zatražiti hitnu medicinsku pomoć?

Vodič za pacijente, hitna medicinska pomoć i prva pomoć.

VRH