• Tel/Fax :

    +037/318-800

  • Email :

    kabinet@kbbihac.ba

  • Adresa :

    Darivalaca krvi 67, Bihać

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja
18.12.2020

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja


Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" organizuje  Međunarodnu školu medicinskog istraživanja i pisanja,

08. i 09. maja/svibnja 2021. godine, Hotel Holiday, Kongresni centar, Sarajevo.

Organizator škole je CME MEDICAL UPGRADE - Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" (cmemuinfo@gmail.com).

Cilj škole je na zanimljiv i interaktivan način upoznati učesnike s najvažnijim informacijama vezanim za planiranjem istraživanja, pisanje i objavljivanje  stručnih radova i originalnih naučnih članaka u indeksiranim časopisima (časopisima sa impakt faktorom). Znanje i vještine u istraživanju i pisanju učesnicima Škole prenose izuzetni stručnjaci u toj oblasti.

Renomirana voditeljica Škole prof.dr Livia Puljak, i predavači svrstavaju ovu Školu među značajne stručne skupove u Bosni i Hercegovini i Regiji.

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja namijenjena je doktorima medicine, svih subspecijalizacija i specijalizacija, kao i specijalizantima te doktorima stomatologije, magistrima farmacije i doktorima veterinarske medicine, te studentima medicine i stomatologije, zdravstvenih fakulteta i visokih zdravstvenih škola.

AESBH Afisa 2021

Registracijski obrazac CME