Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja

Datum objave: 18.12.2020

  • 25.12.2020 Sretan Božić!
  • 18.12.2020 VAŽNA OBAVIJEST: Privremeno je nedostupan fiksni broj za Zarazni odjel - Covid 1 za informacije o pacijentima koji su smješteni na ovom odjelu. U međuvremenu, informacije o pacijentima možete dobiti na broj tel 061/194-810.
  • 17.11.2020 Pristigla još jedna donacija zaštitne opreme za osoblje KB Bihać od DRC.
  • 16.11.2020 McCann doo i Coca Cola HBC BiH doo donirali topli krevet za prijevremeno rođene bebe na Odjelu neonatologije.
  • 08.10.2020 Još jedna donacija od EU - dva monitora za praćenje životnih funkcija


Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" organizuje  Međunarodnu školu medicinskog istraživanja i pisanja,

08. i 09. maja/svibnja 2021. godine, Hotel Holiday, Kongresni centar, Sarajevo.

Organizator škole je CME MEDICAL UPGRADE - Centar za medicinsku edukaciju "Medicinska nadgradnja" (cmemuinfo@gmail.com).

Cilj škole je na zanimljiv i interaktivan način upoznati učesnike s najvažnijim informacijama vezanim za planiranjem istraživanja, pisanje i objavljivanje  stručnih radova i originalnih naučnih članaka u indeksiranim časopisima (časopisima sa impakt faktorom). Znanje i vještine u istraživanju i pisanju učesnicima Škole prenose izuzetni stručnjaci u toj oblasti.

Renomirana voditeljica Škole prof.dr Livia Puljak, i predavači svrstavaju ovu Školu među značajne stručne skupove u Bosni i Hercegovini i Regiji.

Međunarodna škola medicinskog istraživanja i pisanja namijenjena je doktorima medicine, svih subspecijalizacija i specijalizacija, kao i specijalizantima te doktorima stomatologije, magistrima farmacije i doktorima veterinarske medicine, te studentima medicine i stomatologije, zdravstvenih fakulteta i visokih zdravstvenih škola.

AESBH Afisa 2021

Registracijski obrazac CMEKada treba zatražiti hitnu medicinsku pomoć?

Vodič za pacijente, hitna medicinska pomoć i prva pomoć.

VRH